Vedlikehold

Vedlikehold er viktig å sette seg inn i når du mottar din nye vare. Vi har laget denne siden for å veilede våre kunder så mye som mulig, slik at man får glede av produktet i lang tid.

Flex skjenk fra Kristensen

Tremøbler

Ved kjøp av tremøbler i heltre fra Kristensen: Vi anbefaler at du setter inn ditt møbel med naturlig treolje når du mottar det. Vi bruker Leathermaster sin naturolje, som du kan kjøpe i butikken.

Stoppmøbler

Stoppmøbler

Ved kjøp av stoppmøbler anbefaler vi deg at du selv setter deg inn i hva tekstilene består av. Dette er viktig for å vite hva man skal gjøre dersom man har behov for å vaske. Vi anbefaler alltid å impregnere møbler og har god erfaring med Fiber protector.  Denne kan du kjøpe i butikken. En tommelfingerregel er at rens stort sett er å anbefale, men noen tekstiler tåler maskinvask. Sjekk med oss dersom du er usikker.

Tekstilgardiner fra Mark Alexander

Gardiner

Alle gardiner som er foret, anbefales rens. Tekstiler reagerer meget ulikt på vask, så sett deg inn i materiale ved kjøp. Vi anbefaler alltid minst mulig vask av gardiner, bank litt i dem ved øvrig rengjøring slik at støv etc ikke fester seg. Ved behov for vask anbefaler vi stort sett alltid skånsom rens hos et profesjonelt renseri.

Gulvteppe fra Alfombras

Gulvtepper

I likhet med tekstiler er det viktig å vite hva et teppe består av før man kartlegger hvordan det kan rengjøres. Vi anbefaler impregnering av tepper, og har god erfaring med Fiber protector. Denne kan kjøpes i butikken.

Artwood sofa

Artwood

Har du kjøpt et møbel fra Artwood, kan du lese deres egen brukerveiledning ved å klikke her